tiistai 7. helmikuuta 2023

Pastabox antaa vauhtia arkeen

Mukavaa talven loppua! Joko sinä odottelet kevään ensimmäisiä merkkejä? Minä ainakin odottelen jo innoissani ja talven viimeiset hetket ovat ärsyttäviä, kun jokaisen lämpimän päivän jälkeen tulee taas kylmä yö ja pilaa koko alun. Siksipä ole keksinyt hyvän keinon tehdä itselleni kesän myös talven keskelle. Keksitkö, mikä se on?

Löysin netistä aivan upean ja ihanan ruokakaupan, joka tuo sellaisia tunnelmia lämmöstä ja kesästä, ettei mitään rajaa. Pastabox on tällä hetkellä yksi suosikkikaupoistani ja olen onnistunut sieltä ostamistani tuotteista taikomaan todella herkulliset ruuat. Myönnän, että pidän erityisen paljon pastaruuista sekä aasialaista herkusta.

Ostan netistä kaikki kuivat aineet ja jos tarvitsen jotain tuoreita vihanneksia tai muita, niin ne haen paikallista ruokakaupasta. Mutta tiedätkö? Ruokakulut ovat tämän talven aikana laskeneet tämän johdosta huomattavasti! Se oli minulle todellinen yllätys, joten tämä tapa saa jatkua ainakin kesän yli syksyyn asti. Miten sinä säästät ruokakuluissa?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti